طراحی سایت شخصی

ویژگی طراحی سایت شخصی آیهان وب

امنیت بالا

طراحی سایت شخصی با امنیت بالا و رعایت پرتکول های امنیتی

سازگار با همه دستگاه ها

طراحی به صورت صحیح و بهینه برای تبلت و موبایل (موبایل فرندلی)

آموزش مدیریت سایت

آموزش به کارفرما به صورت جامع و با زبان ساده برای مدیریت سایت

progressive-webapps/security/content-security-policyCreated with Sketch.

تولید محتوای اختصاصی

تولید محتوا برای وبلاگ به صورت اختصاصی و حرفه ای

سایت چند زبانه

طراحی سایت شخصی چند زبانه در صورت درخواست مشتری

fundamentals/css/responsive-designCreated with Sketch.

سهولت استفاده از سایت

طراحی سایت شخصی با دسترسی ساده و راحت کاربران در سایت

آنالیز کسب وکار

تحلیل سایت های مشابه برای کسب نتیجه بهتر

سرعت بالا

طراحی سایت با سرعت بالا با استفاده از تکنیک ها و ابزارهای مناسب

نیاز به راهنمایی و توضیحات بیشتری دارید؟

برای ارتباط با ما یا ثبت سفارش علاوه بر شماره تماس 8585 158 0999 می توانید فرم زیر را پر کنید.

نظرمتخصصان و افراد موفق در مورد طراحی سایت شخصی

 

  • شان پاتر، نویسنده My Money Wizard، یک وبلاگ مالی شخصی با 200000 بازدید کننده ماهانه و هزاران مشترک فعال (به عنوان یک فرد 30 ساله که تا 30 سالگی بیش از 400000 دلار پس انداز کرده است)

    چهار سال پیش، من یک وبلاگ شخصی برای به اشتراک گذاشتن سفر مالی خود ایجاد کردم. من به تازگی از کالج با مدرک اقتصاد و امور مالی فارغ التحصیل شده بودم، درآمد خاصی نداشتم، بنابراین با ایجاد یک وب سایت مالی شخصی شروع به معرفی برند شخصی خود کردم. این سایت بر روی چیزهایی تمرکز داشت که من در مورد مدیریت پول از حرفه‌ام در امور مالی آموخته بودم، که با داستان شخصی خودم از پس‌انداز و سرمایه‌گذاری پولم ترکیب شده بود.

    اگرچه هدف اصلی من رشد برندم نبود، اما چند سالی به جلو رفتم و متوجه شدم که سایت من انواع درها را به روی من باز کرده است. از نمایش در پادکست‌ها و برنامه‌های رادیویی ملی گرفته تا به ثمر رساندن چند تکالیف پرسود نویسندگی مستقل در مورد پول. از این که متوجه شدم صرفاً به اشتراک گذاشتن داستان شخصی‌ام به‌صورت آنلاین، من را به عنوان یک تأثیرگذار پول معرفی کرده است، شگفت‌زده شدم. بدیهی است که این برای برند شخصی معجزه می کند!

    داستان من فقط نشان می دهد که اشتراک گذاری آنلاین برند شخصی شما بسیار قدرتمند است. با یک وب سایت شخصی قوی، حتی افرادی که دقیقاً به دنبال ساختن برند خود نیستند، ناگزیر این کار را انجام می دهند!

  • بردلی کیز، مدیر بازاریابی در PatchMDمی گوید:

ایجاد یک وب سایت شخصی به شما کمک می کند تا برند خود را بسازید و آن را مدیریت کنید، وب سایت شخصی شما به عنوان یک نمونه کار آنلاین عمل می کند.

  • اسکایلر ریوز، رئیس و مدیر عامل شرکت  Ardent Growth.

یک وب سایت شخصی اعتبار شما را بیشتر می کند. از آن به نفع خود استفاده کنید، اما هرگز ارزش بهینه سازی وب سایت را برای به دست آوردن نتایج مورد نظر خود فراموش نکنید و کاربران را به وب سایت شخصی خود هدایت کنید.

  • برت داونز، موسس و متخصص سئو در HaroHelpers

[وب‌سایت شما] به شما امکان کنترل بر روایت داستانتان را می‌دهد و به شما امکان می‌دهد محتوایی متناسب با برندی که می‌سازید ایجاد کنید.

اکنون همه چیز آنلاین است و اگر وب سایت ندارید، کمتر دیده می شوید. حتی اگر برند شما برای عملکرد، فروش و کسب درآمد نیازی به وب‌سایت نداشته باشد - اگر به مردم بگویید که وب‌سایتی ندارید، به طور خودکار به شما برچسب دایناسور می زنند. یک وب سایت شخصی به شما این امکان را می دهد که مهارت ها، دستاوردها و کار خود را به روشی که می خواهید خود را معرفی کنید فهرست کنید. دیگر به یک رزومه یک صفحه ای یا یک نمایه مختصر لینکدین محدود نیستید.

طراحی سایت شخصی شامل چه قسمت هایی است؟

 

  • یک بیوگرافی کوتاه - چه در صفحه اصلی شما باشد یا یک صفحه "درباره من" ایجاد کنید، بخش بیوگرافی فرصتی را برای معرفی خود به استخدام کنندگان و بازدیدکنندگان وب سایت فراهم می کند.

این بخش باید حرفه شما را خلاصه کند و در عین حال شخصیت شما را نشان دهد.

  • نمونه های کاری – یک وب سایت شخصی باید به عنوان یک نمونه کار آنلاین نیز عمل کند. اخیراً چه پروژه هایی را تکمیل کرده اید که قابل نمایش است؟
  • پیوندهای رسانه های اجتماعی- حضور آنلاین شما در سایت شخصی شما خلاصه نمی شود. دکمه‌های آیکون رسانه‌های اجتماعی را اضافه کنید که به پروفایل‌های شما متصل می‌شوند، به‌ویژه آنهایی که مهم هستند. از این طریق ارتباط شما با مخاطبانتان قوی تر و بیشتر می شود. ارتباط افراد با شما نیز به مراتب آسان تر می شود.
  • گالری عکس و فیلم- عکس و فیلم نوعی از محتواست که در ایجاد اعتماد مخاطبان تاثیر مثبت دارد ضمن این که موتورهای جست و جو به این نوع محتوا اهمیت می دهند و در رتبه بندی گوگل هم تاثیر گذار است. انتشار عکس شخصی دلخواه در بخش بیوگرافی، انتشار تصاویر محل کار، فعالیت‌ها، جلسات کاری و فرایند کاری از جمله تصاویری است که می‌توانید در این بخش منتشر کنید.
  • وبلاگ _ با ایجاد یک وبلاگ حرفه ای، این فرصت را دارید که افکار حرفه ای خود را در مورد موضوعات به اشتراک بگذارید. وبلاگ های شخصی به شما این امکان را می دهند که توانایی خود را در نوشتن و  بیان افکار خود نشان دهید.
  • توصیه های شما- توصيه های شما مي تواند باعث اعتماد افرادي شود كه از سايت شما بازديد مي كنند. توصیه های حرفه ای خود را از مشاغل گذشته، مشتریان و همکاران نشان دهید.
  • ارتباط با ما - با صفحه ی ارتباط با ما به ایجاد ارتباط بین خود و مخاطبانتان کمک کنید. یکی از اهداف راه‌اندازی سایت شخصی ایجاد ارتباط با افراد مختلف است. بنابراین در این بخش باید کلیه راه‌های ارتباطی خود را ارائه کنید.

  برای سایت شخصی چگونه تولید محتوا کنیم؟

 

 

برای تولید محتوای سایت شخصی بایستی ابتدا هدف خود را از داشتن سایت مشخص کنید و برنامه ریزی لازم انجام دهید.

روش های مختلف برای تولید محتوای سایت شخصی وجود دارد.

  • ویدئو: این نوع تولید محتوا محبوبیت زیادی دارد. می توانید تجربه های خود یا آموزش های خود یا پشت صحنه ی کارتان را در قالب یک ویدئوی جذاب به نمایش بگذارید.
  • پادکست : برای تولید محتوای سایت شخصی می توانید تجربیات و نظرات خود را در قالب پادکست صوتی در سایت خود قرار دهید.
  • مقالات و اخبار: اخبار مربوط به حوزه ی فعالیت شما نیز یک روش برای تولید محتوا است. مقالات حوزهی فعالیت شما می تواند به اعتبار سایت شما و اعتماد مخاطبین کمک کنید.
  • اینفوگرافیک: طراحی اینفوگرافیک برای افزایش اطلاعات کاربران شما خیلی موثر است. اینفوگرافیک اطلاعات به صورت نمودار یا تصویر به مخاطب ارائه می شود. این روش به انتقال مفاهیم به صورت خلاصه و مفید کمک می کند.
  • کتاب های الکترونیکی: اگر در حوزه ی کاری خود دانش کافی دارید می توانید بینش ها و توصیه ها و اطلاعات خود را در قالب کتاب الکترونیک در سایت خود بارگزاری کنید و به ارزش سایت خود بیفزایید. این روشی موثر برای افزایش اعتبار شما در بین مخاطبان است.

در تولید محتوای سایت شخصی برای مخاطب خود ارزش قائل باشید و سعی بر تولید محتوای باارزش داشته باشید. در پایان با اصول بهیه سازی محتوا برای بهتر دیده شدن سایت خود در نتایج موتور های جست و جو آشنا شوید و در فرایند تولید محتوا این اصول را رعایت کنید.

طراحی سایت شخصی

 نکات مهم در طراحی سایت شخصی

 

  • اولین نکته در سایت شخصی هدف گذاری از طراحی سایت شخصی است. باید هدف خود را از داشتن یک سایت شخصی تعیین کنید تا در ادامه ی کار بتوانید درست و اصولی قدم بردارید. بیان نظرات شخصی، معرفی خود در فضای شغلی یا راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی هریک می‌توانند هدف از راه‌اندازی سایت شخصی باشند.
  • مطالعه کنید _ برای تعیین گرافیک سایت خود نمونه کارهای مشابه را بررسی کنید تا بتوانید راحت تر تصمیم بگیرید. رنگ های اصلی سایت خود را انتخاب کنید. رنگ های اصلی سایت هویت برند شما را می رساند و در احساس مخاطبان از شما تاثیرگذار است. پس با مفهوم روانشناسی رنگ ها آشنا باشید
  • متمایز باشید _ سعی کنید با ایده های خلاقانه طرحی منحصربفرد برای سایت خود ایجاد کنید تا از نمونه سایت های دیگر متمایز شوید.
  • تولید محتوا _ تولید محتوا خیلی مهم است . به طوری که بیل گیتس در نقل قول معروف خود می گوید محتوا پادشاه است.. برای تولید محتوای سایت خود برنامه ریزی کنید و با برنامه پیش بروید.
  • به مخاطب خود اهمیت بدهید و بازخورد آن ها را دنبال کنید و پاسخگوی سوالات آن ها باشید.
  • شبکه های اجتماعی _ از شبکه های اجتماعی غافل نشوید. برای پیشرفت خود به سایت شخصی اکتفا نکنید و از ظرفیت شبکه های اجتماعی غافل نشوید. شبکه های اجتماعی راهی برای افزایش اعتماد کاربران و ایجاد ارتباط بیشتر شما با مخاطبانتان است.
بیشتر بخوانید: طراحی سایت با وردپرس
طراحی سایت شخصی

 مزایای طراحی سایت شخصی

 

در این قسمت بیایید در رابطه با مزایای طراحی سایت شخصی صحبت کنیم. اصلا چرا به سایت شخصی نیاز داریم؟
  • کمک به پیدا کردن شغل مناسب
داشتن یک وب سایت شخصی برای پیداکردن شغل مناسب به صورت آنلاین کمک زیادی می کند. وب سایت شخصی شما می تواند به عنوان یک کارت ویزیت آنلاین حرفه ای مورد استفاده قرار گیرد که یک تصویر مثبت از شما و توانمندی تان ایجاد می کند. داشتن یک وب سایت حرفه ای به شما کمک می کند تا از دیگران متمایز شوید . با داشتن یک وب سایت شخصی شما به عنوان فردی حرفه ای تر و معتبرتر شناخته می شوید.
  • ایجاد بستری مناسب برای رشد شما با یک سایت شخصی شما نیاز به تولید محتوا و ایجاد ارتباط با مخاطبان خود دارید و این امر به صورت خواسته یا ناخواسته به رشد شما کمک می کند و شما را به چالش می کشد و این می تواند جذاب و باارزش باشد.
  • ایجاد رزومه ی پویا برای اینکه در نتایج موتورهای جستجو حضور داشته باشید باید به طور مداوم وب‌سایت خود را بروزرسانی کنید، مقالات جدید بنویسید، پروژه‌های جدید انجام دهید و مهارت‌های خود را افزایش دهید. پس وب‌سایت‌های شخصی بسیار پویاتر از رزومه‌های آنلاین یا کاغذی هستند. علاوه بر این شما نیاز به بازنویسی، طراحی جدید یا چاپ سایت خود ندارید، فقط باید آن را به روز کنید.
  • راهی برای کسب درآمد با یک وب سایت شخصی شما می توانید مهارت خود را به مخاطبان اثبات کنید و با ایجاد اعتماد از توانمندی های خود درآمد داشته باشید کاری که  شان پاتر در سن سی سالگی انجام داد و به درآمد بالا رسید. کسب درآمد می تواند از طریق آموزش مهارت و تدریس باشد یا ارائه  ی دوره های آموزشی  یا ارائه ی خدمات به مخاطبان خود.
  • معرفی نمونه کارها در یک سایت شخصی می توانید نمونه کارهای خود را بارگزاری کنید. این کار جنبه های مثبت زیادی دارد. معرفی نمونه کارهای شما به اعتبار برند شما می افزاید. اگر دنبال شغل مناسب و مورد علاقه خود هستید معرفی نمونه کار ها تاثیر خوبی در این موضوع دارد. اگر خدماتی ارائه می دهید ارائه نمونه کار مخاطبان شما را بهتر قانع می کند تا از خدمات شما استقبال کنند.
طراحی سایت شخصی

سوالات پرتکرار 

آیا طراحی سایت برای اشخاص، به رونق فروش و کسب و کارشان کمک می‌کند؟

بله با استفاده از سایت شخصی و ایجاد اعتماد بین کاربران می توان به درآمد رسید. وقتی شما اعتبار پیدا کردید و ارتباط شما با مخاطبان خود همراه با اعتماد است، می توانید به درآمد خوبی برسید روش های مختلفی برای کسب درآمد وجود دارد. می توانید محصولات مرتبط با حوزه ی فعالیت خود را معرفی کنید و بفروشید. دوره های آموزشی و محصولات دانلودی مرتبط با حرفه ی خود نیز گزینه ی دیگر کسب درآمد از سایت است.

ارائه ی خدمات به مشتریان نیز روشی دیگر از کسب درآمد از سایت های شخصی است.

در سایت شخصی از زندگی و تجربیات خود بنویسیم؟

بله ایده ی خوبی است. شما می توانید بیوگرافی خود را به همراه داستان ها و فراز وفرودهای زندگی شخصی یا کاری خود را بنویسید. این امر باعث ایجاد ارتباط بهتر با مخاطبان شما می شود و به ایجاد اعتماد بیشتر کاربران به شما می شود.

 

آیا می توانم از ظرفیت صفحه های شبکه های اجتماعی خود به نفع رشد سایت شخصی استفاده کنم؟

بله قطعا. شما می توانید فالوور های خود را به دعوت از سایت خود و محتوای سایت خود سوق دهید. از طریق لینک گذاری در صفحه ی اینستاگرام یا دیگر شبکه های اجتماعی بازدید از سایت خود را افزایش دهید. افزایش بازدید از سایت یا به عبارتی افزایش ترافیک سایت شما به رتبه ی سایت شخصی شما در گوگل کمک می کند.

پیشنهاد می کنم مقاله بازاریابی در شبکه های اجتماعی را مطالعه کنید

آیا امکان فعالسازی فروشگاه در سایت شخصی وجود دارد؟

بله همان طور که در بالا ذکر شد شما می توانید با استفاده از سایت شخصی به درآمد برسید و یکی از این روش ها فروش محصولات است. در تیم طراحی آیهان وب شما می توانید بعد از طراحی سایت شخصی خود آن را ارتقا دهید و یک فروشگاه اینترنتی برای خود ایجاد کنید و به درآمد برسید.

طراحی سایت شخصی با سورس بهینه چیست؟

برای بهتر دیده شدن سایت شرکتی نیاز به دیده شدن بیشتر سایت است. به همین منظور سایت بایستی سئومحور طراحی شود. در سئو مهمترین بخش سورس سایت است. سورس یک سایت  وقتی بهینه باشد می توان گفت بزرگترین قدم در سئو سایت برداشته شده است.تمامی سایت های شخصی آیهان وب سئومحور هستند و تمامی  استاندارهای گوگل در آن ها رعایت شده است. 

آیا پس از اتمام طراحی سایت طراحی UI قابل تغییر است؟

بله می توان در ازای پرداخت هزینه این تغییرات اعمال کرد.

طراحی یک سایت چقدر زمان می برد

بازه ی زمانی بستگی به نوع سایت و امکانات سایت دارد معمولا دوهفته زمان می برد.

هزینه ی طراحی یک سایت شخصی چقدر است؟

بستگی به امکانات سایت و سفارش کارفرما دارد و متغیر است. برای اطلاع از هزینه ی سایت و مشاوره رایگان تماس بگیرید یا فرم تماس ارسال بفرمایید.

پرداخت هزینه ی طراحی سایت به چه صورت است؟

بعد از دریافت مشاوره و قطعی شدن سفارش قرارداد بسته می شود. طبق قرارداد 40 درصد هزینه ابتدای کار و 30 در صد هزینه پس ازطراحی صفحه اصلی و تایید مشتری و باقی مبلغ در انتهای فرایند طراحی سایت دریافت می شود.

خدمات پشتیبانی پس از اتمام فرایند طراحی به چه صورت است؟
  • پس از اتمام پروژه 3 ماه پشتیبانی رایگان انجام می شود. پس از اتمام این دوره ی سه ماهه نحوه ی پشتیبانی سایت بستگی به تصمیم کارفرما دارد. کارفرما می تواند یکی از سه روش زیر را انتخاب کند.
  • ادامه دریافت خدمات پشتیبانی سایت با تیم آیهان وب  و تنظیم قرارداد جداگانه برای دریافت خدمات پشتیبانی
  • سپردن پشتیبانی سایت خود به فرد یا شرکت دیگری
  • انجام پشتیبانی سایت توسط خود کارفرما که در این صورت فیلم آموزشی به کارفرما ارائه می شود.
پشتیبانی وب سایت شامل چه مواردی است؟

پشتیبانی وب سایت شامل تعمیر سایت در مواقع مورد نیاز و نصب یا حذف  افزونه ها در صورت لزوم و .... می باشد.

  • گرفتن بکاپ به صورت دوره ای و منظم
  • بروزرسانی منظم افزونه ها و قالب و وردپرس
  • بررسی مسائل و کانفیگ های امنیتی سایت
  • اعمال تغییرات روی افزونه ها(حذف یا نصب یا تغییر تنظیمات) در صورت لزوم
  • بررسی و اطمینان از عملکرد صحیح سایت
  • بررسی وجود صفحات 404 و حل مشکل
  • بررسی سرعت سایت و افزایش سرعت سایت به لحاظ فنی
  • اعمال تغییرات روی ظاهر سایت بنا به درخواست مشتری
  • افزودن محتوای آماده شده توسط کارفرما به وبلاگ
با ما تماس بگیرید